onsdag 1 januari 2014

Nyårsafton 2013

firades hos goda vänner och som vanligt har vi massor av packning med oss när vi ska bort och som vanligt glömmer vi ändå hälften hemma. Igår var det bland annat min mobil som glömdes hemma. Men faktiskt, jag saknade inte den. 

Men när jag satte mig för att gå igenom foton från gårdagen märkte jag att något saknades. Det fanns inte riktigt lika många bilder som vanligt som dokumenterade kvällen. Men vi kör på ett urval som ändå representerar nyårsafton 2013.
En samling glada barn som lekte mer med varandra - och över åldergränserna - än vad dessa bilder ger sken av. Men ibland kan det vara bra att pausa med lite stillsammare aktiviteter, som här på bilderna, med att rita och leka med en padda. Framför allt en nyårsaftonskväll som tenderar bli lång.
Eh... nån som inte glömt sin mobil hemma. 


Som vanligt brukar jag fotografera dukningen och förrätten. Sen glömmer jag bort kameran. Ett tecken på god mat och trevligt sällskap?
Apropå att glömma saker... vi har en i familjen som aldrig glömmer att ta med sin skateboard. Inte ens på nyårsafton. 

Det var nyårsafton 2013 det. En mycket trevlig sådan. Som gick i rasande fart. Vi började kvällen med att konstatera att nyårsafton 2012 gick så fort, men jag vete sjutton om inte 2013 gick ännu fortare. Tiden går fort när man har trevligt. 


2 kommentarer:

Nilla Tankebubblor sa...

Gott nytt år! Det låter som en trevlig kväll!
Jag hade också för trevligt för att bry mig om att fotografera :-) Det blev så mörka bilder med mobilen de som blev och min kamera är fortfarande på lagning...
Ha en fin dag!

smile sa...

Då finns det hopp för oss. :-) God fortsättning!