måndag 28 oktober 2013

Höstlov och höstvindar

(eget kollage med bilder från pinterest.com)

Imorse hade delar av familjen ingen brådska att stiga upp. Det är ju höstlovsvecka! Men gissa om vi vaknade tidigt ändå..?

Vädermässigt varnas det för höststormar. Stormigt... hrm... ja det kan det bli hemmamässigt också. Med en elvaåring som är glad för höstlov så det finns massor av tid för dator och skejtande och en sexåring som nog hellre hade varit kvar på skolan med leksugna kompisar... Nåja, vi ska nog se till att roa dem. Det får bli veckans utmaning.

Jag tänker Panduro, MacDonalds, biblioteket, bio... Kanske baka? Åsså farmor och mormor.

UPDATE 14:00:

Apropå att stanna hemma...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håll er inomhus. Vi tänker på er och hoppas stormen drar bort under natten. Kram från ett vintervitt Kiruna där vi ägnar höstlovet åt längdskidåkning.

Mamman i huset

smile sa...

Mamman i huset: Ja usch ja, vilket busväder! Läste att varuhus stängt, träd ramlat över vägar, tak rasat och studsmattan flugit iväg. Naturens krafter kan vara läskiga. Vi håller oss inomhus och ser fram emot att stormen bedarrar. Och att vi slipper strömavbrott.

Helt galet att ni har snö. Och vi har haft 17 grader varmt i veckan. Och att jag har beställt biljetter till julkonsert. Galet.

Kramar på er!