måndag 2 september 2013

Septemberstart

Om det passade bäst att avsluta augusti med grillfest så var det väl alldeles utmärkt att starta september med en utflykt. Tyckte vi. 


''


Och packade picknickkorgen och begav oss till... en skatepark. Så klart. Fast med en jättefin lekplats alldeles bredvid.  

Medan storebror testade skateramperna så testade lillasyster gungorna.
Och jag dukade upp fika. Jomenvisst är det en äppelkaka ni ser på bilden. Homemade, halv nio på söndagmorgonen. Call me crazy. I know. Men kanelbullarna stod City Gross för. 

Tittar man riktigt noga på bilden så ser man nog vad som är på väg att hända sekunderna efter att jag dukat fram picknicken. Nej, det var inte Luddelufs som kastade sig över kakorna, även om man kanske skulle kunna gissa det. Nej, det var att himlen öppnade sig och det började regna på oss! Så pass.

Så det var bara att rafsa ihop bullar, äppelkakor, tallrikar, muggar, filtar, barn, hundar och skatebrädor och söka skydd under tak. 

Så startade vi september. Och september fortsatte i morse med att väcka oss med regn, rusk och mörker. 
Hösten är - om inte här - så i alla fall nära. 


2 kommentarer:

Anonym sa...

Nej, det var inte Luddelufs som kastade sig över äppelkakan. Tur att vi som gjorde det inte fångades på bild. Jag säger bara en sak: MUUUUUUUUUMS :-) /M

smile sa...

:-D