söndag 29 september 2013

En himla massa kalas. Och kakor.

Så har tredje kalashelgen i vårt hus just passerat. Jisses. Som sagt, livet är en fest. Men vi har ju faktiskt inte bara firat tre gånger, idag firade vi till och med dubbelt. Vi firade två damer med en åldersskillnad på 81 år. Loppan och hennes gammelmormor.

Här kommer ett bildregn från de två senaste helgerna. Huller om buller. Och nej, alla kakorna serverades inte vid bägge tillfällena. Riktigt så sockerchockade ville vi inte bli. Men man vill ju variera sig lite, därför olika kakmenyer.

Ja, jag gillar att baka...
En besökare som gav oss flashbacks till svunna tider, och en kär saknad familjemedlem... 
Som sagt, jag gillar att baka. Och allra helst tårtor. Här kommer tårtorna från alla tre kalasen: 
Ibland går det lite fort och man har mycket att tänka på när man är mitt uppe i kalasförberedandet och firandet. Då är det lätt att missa nån detalj. Som någon påpekade på kalaset, jag hade visst glömt att klä på Barbiedockan... Det blev visst en nakenchockstårta. :-)
Nej, än har hon inte tröttnat på Hello Kitty, vår lilla Loppa. Och än går det att hitta jordgubbar i butiken. Om än pytteminismå.
På barnkalas går glass alltid hem.
Så hur avslutar man då ett sånt här inlägg? Jo man tackar så klart alla som varit med och firat. Och tackar för alla fina presenter. Och så låter man sista bilden tala för sig själv.


Förresten, håll utkik här, för här kommer så småningom en del av recepten.


1 kommentar:

Home2tiny sa...

Det kallar jag kakkalas, hur mycket gott som helst. Kramisar Tina