söndag 13 januari 2013

TV-tips!

Det är märkligt det där med TV. Om man har tid och lust att titta, så är det ingenting spännande alls i TV-tablån. Och så plötsligt blir det TV-kväll deluxe. En massa bra program, som antingen fyller en hel kväll eller som - i värsta fall - krockar. Men. Då tackar vi den nya sköna teknikvärlden. Som ger möjlighet till inspelning eller titta via play.

Det är inte ofta vi tittar på TV i realtid, så inspelning eller play används flitigt hos oss. Som ikväll till exempel. Då det är fullspäckad TV-kväll med krockar.

Här kommer mina tips:

Första tipset, ikväll kl 21.00 på Kanal 5:


Min absoluta favoritfilm. Inredningen! Kolla in inredningen! Sen blir det ju inte sämre av att Diane Keaton och Jack Nicholson är med. Ikväll blir det inspelning av filmen. Hittar inte dvdn (katastrof!) här hemma, så jag måste spela in. Och det passar bra eftersom jag gärna vill se det här som går samtidigt:Första delen av Leif GW Perssons triologi om Palme. Och direkt efter kommer sista delen av en brittisk dramaserie som jag rekommenderar varmt. Juryn. Spännande som sjutton. Om ni missat - skynda er att titta på svtplay! Vi såg tre avsnitt på raken för att komma ikapp.

Och efter Juryn är det säsongstart på The Big C. Tyckte den tappade lite i slutet av förra säsongen, men man kanske ska ge den ett nytt försök. Förmodligen via svtplay, för det lär bli svårt att klämma in så mycket (och så sen) TV-tid som det här.

Men trevligt i-landsproblem att ha en massa att välja mellan!

2 kommentarer:

Nilla sa...

Jag såg Galen i kärlek igår! Jag gillade! :-)

smile sa...

Jag vågar inte räkna hur många gånger jag sett den...