fredag 27 mars 2009

Rapport från sjukstugan

Jisses vad den här var stark! Jag blev ju helt snurrig av den. Tjoho!! In i dimman, som sagt.

Och nu är det sonens tur att bädda ner sig. Vaknade dunderförkyld. Gissar att det är så här vi kommer att ha det nu, några månader framöver. Minns att sonens första två terminer på dagis var en enda lång dimma av förkylningar som avlöste varandra.

Någon som har bra sysselsättningstips/boktips/filmtips för sjuklingar i varierande åldrar?

3 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

KRYA PÅ ER!

Vi som har haft misstänkt hjärnskakning på sonen i några dagar har roat oss med högläsning... Jag streckläste en hel bok som visserligen är kort "Sadako och de tusen papperstranorna" men tänkvärd. Sedan hade vi fullt upp med att leta mer info på nätet om hennes öde, bilder på henne och statyn, samt självklart vikinstruktioner. Sedan har vi vikt tranor och målat bilder på Sadako.

Annat tips är väl att låna en bok om Manga och få sonen att lära sig den sortens teckningar. Har roat vår son i månader... Alla teckningar har blivit bättre i och med Manga-tecknandet faktiskt.

Jaha, mer då? Borde ju finnas hur mycket bra som helst på sr.se och ur.se när det gäller barn. Måste jag själv testa på sonen nästa gång han blir sjuk... Om ett år eller så! ;)

Cajsa sa...

Usch o fy! Att vi hade samma sjukstga som er för ett par veckor sedan har väl ingen missat. Tillslut vet man ju inte vad man ska hitta på. Krya på er!

Petra C sa...

Jag säger också: krya på er!

Och grogga försiktigt på din hostmedicin ;). Har själv fått just denna variant tidigare och man blir lite "kring-kring" av den. :)