söndag 15 mars 2009

Nu gäller det

Imorgon börjar en ny era i familjen. En ska till dagis, en till skolan och två till jobb. Nu är det allvar. Efter två veckors dagisinskolning, med en tredagarspaus mitt i pga magsjuka, så är det dagisstart på riktigt imorgon för lillasyster. Och pappan slutar sin pappaledighet och går tillbaka till jobb.

Nu börjar det stora pusslandet med att få ihop vardagen. Hämtning, lämning, vabbning... Jag får väl ta till mig budskapet på bilden ovan från Keep Calm Gallery.

UPDATE: Vi kom iväg i tid på morgonen, trots att jag tappade en smörgås med smöret ner på min kjol vid frukosten och var tvungen att byta kläder i sista minuten. Lämnandet gick bra, men efter tre timmar fick hon hämtas. Magsjuk. Som sagt, nu börjar det stora pusslandet...

UPDATE II: Glömde ju tillägga; hon var magsjuk men lika pigg och glad som vanligt.

5 kommentarer:

Cajsa sa...

Vi kör snitslad bana! Fram med allt på kvällen, packa barnens ryggsäckar, ducha på kvällen och kliv upp en halvtmme innan barnen. I den här familjen innebär det ca 04:45! Sen skuttar man iväg til sitt arbete! Lycka till!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Sitter och tänker på er... Hoppas hoppas att det har gått bra!

Anonym sa...

Ja, det blir stora förändringar när det är jobb och dagis till skillnad från lugna hemmadagar. För egen del tyckte jag det var större omställning än att få barn... För min del dröjer det året ut innan vi ska in till detta med tvåbarnslämnning. Lycka till!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Neeeeeeej... Usch, vad jobbigt! Men som du skrev är detta starten på pusslandet... Puss-landet förresten, det lät ju riktigt trevligt! Man får nog se till att tänka positivt och se det som en del av livet helt enkelt!

Kram!

Blåbär och hallon sa...

Välkommen i pusselklubben! Livet är ju ett enda pussel och det verkar som om det är så det ska vara...

Här doserar vi penicillin och torkar snor..:(

Kram A