måndag 9 mars 2009

Pysseltips

Slötittat på TV medan jag legat nerbäddad. Fastnade för ett pysseltips, tror det visades hos Oprah.

Vad gör man åt alla teckningar som barnen producerar? Jo, tipset var att digitalfotografera dem och skicka in dem till ett fotolabb som gör fotoböcker! Häpp! Teckningarna bevarade till eftervärlden och förmodligen gör man den lille konstnären extra stolt över att få se sina teckningar i en riktig bok.

Ett tips som jag blev allvarligt sugen på. Här är sonens senaste verk. Ett av marsmånads födelsedagsfiranden förevigat. Observera att sonen fångat både mina och hans egna fräknar (viktigt!) på bild. Och förmodligen tror han att även lillasyster kommer få fräknar, för han har ritat det på henne också!

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Nä nu får jag ångest... Jag slänger så himla mycket teckningar eftersom det bara inte gååååår att spara allt. Ångest! Men jag får väl tänka på att jag är bra på annat...

Och för att inte tala om allt stort pyssel. HUR sparar man det?

Måste skaffa pärmar, måste skaffa lådor, måste bygga ut huset... Eller göra en så'n där bok som du skrev om.

Lite piggare?

m sa...

Varför fota dem? Det mister lite av sin charm tycker jag. Varför helt enkelt inte hitta någon vacker pärm och själv sätta in dem! På det sättet finns de ju på riktigt och man får en genuin känsla. Allt ska ju vara så digitalt numera. Bara en idé från lilla mig som hittade dig hos Carolines blogg.