lördag 14 februari 2009

Lördagen den 14e

...februari - Alla Hjärtans Dag. Idag har jag haft en härlig dag med mina hjärtan, och än är dagen inte slut. Snön ligger kvar - hurra! - och det är strålande sol. Vi har åkt pulka, fikat på kondis och lekt med grannbarnen. Ikväll är det TV-kväll. Först Wild Kids och sen Melodifestivalen. Jag tror att sonen håller på Måns. Eller kanske Markoolio. Vi får se. Själv ser jag fram emot att frossa i Petras fina klänningar.


Imorse delades det ut lite hjärtanspresenter i familjen. Barnen fick böcker (visst är kaninboken söt? Jag älskar Lena Anderssons illustrationer!). Men jag tror att det var jag som fick de allra finaste presenterna. Sonen hade pysslat på skolan och gjort ett jättegulligt kort och textat med jämn och fin text Kram till Mamma på Alla Hjärtans Dag inne i kortet. Och så hade han gjort ett fint hjärta i cernitlera med egenhändigt tvinnat snöre. Sånt värmer ett mammahjärta!

I guldasken finns chokladpraliner och det är inte dumt det heller!

Glad Alla Hjärtans Dag på er, alla ni ute i cyberrymden!

1 kommentar:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Tack detsamma!

Vilka fina presenter!

Och du, det hade varit härligt att se den röran du berättar om vid bloggplatsen. Jag tror dig nästan inte. Du verkar ju så grymt välorganiserad! :)

Kram!