lördag 21 februari 2009

Dubbel lyckaLycka för sonen - massor av pennor

Lycka för mamman - alla pennorna sorterade (och samlade på ett ställe)Operation städning pågår. Korgar från Söstrene Greene och Åhléns. Nallepenna från Ica. Darth Vaderkonstverk gjort av sonen.
UPDATE: Fullföljde aldrig mina städplaner. Gav mig ut i snön istället. Hann i alla fall slänga bort alla gamla pennor som inte funkar och samla de andra på ett ställe. Och nu har sonen en korg till sina teckningar. (Resten av skrivbordet är fortfarande stökigt, men man får glädja sig åt det lilla).
3 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Hallå där nere i södern! Jag är så glad att ni har snö och att ni säkert ha ägnat er åt "riktiga" sportlovsaktiviteter!

Sortera är kul - för mammor! Jag är näst intill besatt av det, men för tillfället är det kaos i huset eftersom vi ju imorgon har 5-årskalas. Kalaset är dock inte hemma i huset och därför känns det ok med kaos. Jag tar hand om det på måndag - med ett leende på läpparna!

Ha det gott och visa gärna bildbevis på någon vinteraktivitet... Kram!

Vicki sa...

Skönt när man får i ordning på lite saker och så.

Vi håller på att frosta av frysen så det känns bra när det är gjort.

Var inne och kolla på dina recept. Så trevligt när man hittar lite nytt. Fastnade för den indiska kasslern. Ska kolla lite mer sedan. Bra med mattips!!

Vicki

Petra C sa...

Härlig känsla att få sortera och rensa. Vi har gjort om i sovrummet idag, har inte haft tid att rensa men nog finns det en önskan att hinna med det också nu när det ändå redan är lite rörigt. Får se om jag hinner med det imorgon. :)
Fortsatt trevlig helg!
Kram Petra