torsdag 18 september 2008

Tävling som på beställning!

Ha, vad lustigt! Igår bloggade jag om att jag önskade mig den här. Idag surfar jag in på Hedvig & Jag och hittar en tävling om den! Nu håller jag tummar och tår. Och jag tipsar inte om tävlingen, för den här gången vill jag verkligen vinna! Haha!

Ok då, här är länk till Hedvig & Jag och här är länk till Nordljus, som sponsrar tävlingen. Må bäste man/kvinna vinna!

4 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Den måste jag också tävla om! Verkar vara en fin bok.

Jag älskar julen och har bestämt mig för många år sedan att aldrig känna negativ stress när det gäller alla julförberedelser. Det är ju vi själva som bestämmer vilka delar av traditionen som är viktiga för oss.

Ibland hör man folk prata om att barnen ska bli "nöjda" med sina julklappar... Va? Jag fattar ingenting! Man börjar ju liksom ifrån noll, och får man då en julklapp eller två eller 20 så kan man ju inte bli missnöjd! Eller hur?

Jag ser fram emot julen extra mycket i år eftersom jag nu har mitt stora vita skåp i vardagsrummet som jag köpte endast (!) för att ha ett bra ställe där pepparkakshuset kan stå! :)

♥ mamman i huset ♥ sa...

Och förresten... Tänk att det är fredag igen. Var försvinner veckorna?

♥ mamman i huset ♥ sa...

Och förresten igen... Har ni 1-årskalas snart? Det har vi i slutet av oktober. Tänkte att jag skulle få se några inspirerande kalasbilder ifrån dig!

♥ mamman i huset ♥ sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.