tisdag 9 september 2008

Goda grannar


Barbie bor inte i vårt hus (ännu). Hos oss bor de här figurerna. Sonen och jag roade oss i eftermiddags med att leka lite med dotterns dockskåp. Ninja Turtle (dottern har förälskat sig i storebrors Ninja-gubbe!) bor i det gröna rummet. I köket står ett gose-djur och bakar en gigantisk kaka. Till sin hjälp har han en gigantisk kryddburk som står i hörnet på diskbänken. Överst på hyllan har vi dekorerat med en fiskstaty. På nedanvåningen bor Anna, som sover under ett matchande lapptäcke. Nalle Puh, Tiger och Gula Lejonet bor med gula och orange möbler. I garagen bor en bil och en båt.

Färgmatchat och fint. hihi!

1 kommentar:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Nu vaknade jag till liv och upptäckte att du har nya bilder i den vänstra kolumnen! Snyggt! Jag skulle vilja sätta in fina bilder bakom bloggrubriken, men har inte lyckats riktigt... Kan skylla på att jag inte har några passande bilder, men i själva verket beror det på okunskap när det gäller att få dit bilderna bra.

Gullig lek med blandade leksaker! Sonen älskar att leka med Barbieskåpet, men då blir vår stora tjej GALEN. Hon vill inte att action-gubbar ska invadera hennes gulliga värld...

På minstingen syns knappt något av fallet igår. Tur! :)

Ha en härlig dag! Hoppas att solen skiner på dig, här uppe är det helt makalöst vackert idag. Sol, höstfärger och nysnö på fjällen i fjärran! Kram!