måndag 11 augusti 2008

Mitt i prick

Efter gårdagens energirusning blev det total handlingsförlamning idag. Eller handling och handling. Lite shopping blev det. En snabb sväng in på Rusta och Plantagen resulterade i två prickiga inköp. Ett fullständigt onödigt, men ljuvligt, och ett nödvändigt. Och ljuvligt.

Först det nödvändiga:

Prickiga trädgårdshandskar i rött och vitt. Inbillar mig att det kommer att pigga upp när man gör tråkigt trädgårdsarbete. Alltså nödvändigt. Eller hur?

Sen det fullständigt onödiga, men ljuvliga:

Prickiga sopsäckar! Nej, jag tänker inte tvinga maken att åka till tippen med prickiga sopsäckar (ni skulle sett hans min när jag visade dem)! Jag tänker däremot transportera julklappar till alla släktträffar till jul i fina prickiga sopsäckar! Häpp! Tokigt, men kul!
Och ja, jag erkänner. Jag är svag för rött och svag för prickar.

1 kommentar:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Attan! Jag stod och höll i dessa sopsäckar under semestern och tänkte att de var fina men onödiga... Köpte dem alltså inte. VARFÖR TÄNKTE JAG INTE PÅ DET DÄR MED JULKLAPPARNA? Grrr... Jag har ju varje jul problem med vad jag ska förvara julklapparna i! Åh, vad jag ångrar mig. 35 mil till Rusta... Blä!

Din hjärna tänker bättre än min uppenbarligen. Bara att gratulera. (Så'nt här kan irritera mig länge.)Ha en bra dag förresten!