onsdag 27 augusti 2008

En dag imorgon också

Skolväskan packad.
Skötväskan packad.
Frukostservisen står på bordet.
Kaffet är förberett. Bara att trycka på knappen.
Dagens röra av leksaker på golven är undanplockade.
Tvättmaskinen fylld och timern på.
Kläder utvalda och framlagda.

Godnatt!

Måste nog kolla tvättmaskinen en gång till...

UPDATE: Ja, det låter ju bra. Men lik sjutton så tokstressar vi varje morgon innan vi kommer iväg. Suck. Hur ska det gå när två ska till jobb, en till dagis och en till skolan..?

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Nå'n kväll i veckan arbetar jag och då är det lite svårt att hinna fixa allt "det där" kvällen innan dagen efter. När jag kommer hem ifrån arbetet sover oftast 2 av 3 barn, och nr 3 väntar på mig... (Ammar henne fortfarande...) Men imorse insåg jag att allt "det där" MÅSTE göras på kvällen för annars blir det alltför stressigt på morgonen. Hade precis skrivit en komihåg-lista till övriga i familjen när jag startade datorn och läste det som du skrivit... Skoj! Livet ser väl ganska likadant ut hos småbarnsfamiljer, men jag tycker att du och jag verkar vara ganska lika när det gäller den organisatoriska sidan...

Oj, vad långt det här blev... Samtidigt skriker en väldigt trött 4-åring som inte inser att det kan vara bra att vila lite nu efter att hon börjat på dagis och fått en helt annan sorts aktivitet under dagarna.

När det gäller kommentarerna som ramlat in hos mig så är det nog så att jag inte kan låta bli att kommentera inne hos bloggare som skriver personligt och trevligt, och sedan så är de artiga och svarar... Som en viss skånebloggande två-barnsmor till exempel...

Kram på dig!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Hjälp vad långt det blev... Känns som om jag har fått en brevkompis! Det är bara det att jag vet att min mamma tjuvläser det som jag skriver till dig... Hihi!