fredag 8 augusti 2008

Don't try this at home

Ett litet råd: släpp inte loss en liten 10 månaders bebis under skrivbordet när du sitter vid symaskinen! J***r vad snabbt det gick att sy när hon la hela sin tyngd över min fot på fotpedalen! Resultatet blev mindre lyckat dock...

4 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Oj, farligt farligt!

Vänta nu, kan du göra allt det där (sy, blogga, baka) med barnen omkring dig? Hur lugna är dina barn egentligen? ELLER... Har du hemhjälp kanske?

I vårt hus råder kaos eftersom tvätten från semestern ej är tvättad än, och barnen VÄGRAR att hjälpa till med uppackning av leksaker och dyl.

Kram! (NU sover mina tjejer!)

♥ Fyra årstider sa...

Hej
Det låter inte som en skön upplevelse. Hoppas helgen blir bättre än så.
Kram Lotta

♥ mamman i huset ♥ sa...

Bra att du skrev det där om kommentarerna för nu kom det en till dig som inte var ifrån mig!

JAG VET! IKEA en gång/år det är helt galet. Men vad gör man? Nu har dock abstinensen lagt sig, det var svårt i början efter att ha bott i Malmö.

♥ mamman i huset ♥ sa...

Nu verkar jag nog riktigt galen... Jag har varit in på din blogg ungefär 10 ggr idag och letat efter receptet på vaniljkladdkakan i olika omgångar pga barnskrik. Jag har hittat det nu och ska testa den. Inte ikväll dock...

Jag tycker att besöksräknaren är lite lurig. När blir det nya besök? Blir det ett nytt varje gång man återkommer till startsidan? Hmmm... Roligare att räkna kommentarer! Jag gillar dina kommentarer så fortsätt med dem, och jag gillar att kommentera din blogg så fortsätt med den.

Jag kommenterar rätt så sparsamt på andra bloggar, nå'n gång då och då när andan faller på. Nu ska jag sluta svamla. Go'natt!