tisdag 16 maj 2017

Så kom våren (sommaren?)Oj oj oj, efter några intensiva dagar (veckor) kan jag nu pusta ut efter ett mycket lyckat konfirmationsfirande och som grädde på moset kom våren (eller kanske sommaren?) precis lagom till konfirmationshelgen. Som vi hållit tummarna. Och bevakat väderleksprognoserna. Och planerat för hur vi skulle göra och få plats om det blev dåligt väder. 
Men så dagen före den stora dagen kom solen och väderleksprognosen lovade ännu soligare och varmare på konfirmationsdagen. Min vana trogen att alltid ha en plan B gjorde att vi planerade både för utomhussittning och inomhussittning. Så här möblerades om och förberedes, både i vardagsrum och på altanen. Men med 20 graders värme (!) ville vi alla, värme- och soltörstande som vi var, sitta ute. Nu har jag en mängder foton att gå igenom, och lite meck att flytta tillbaka möbler och porslin på rätt plats. Under tiden kommer här lite instagrambilder från dagen efter. 
Dagen efter. Vaknade till att det regnat på natten, men då gick vi tillbaka till sängen och kollade en film. När vi tittat färdigt var vi hungriga på frukost och då hade solen kommit fram så det fick bli frukost i trädgården. Lovely!
Söndag är vilodag. Och vi vilade. I solen.Åt goda kalasrester till lunch.
Ignorerade kalasstöket.
Beundrade fina presenter.
Förberedde lunchlådor med kalasrester.
Och hade solsken i blick. Och sinne.
Inga kommentarer: