onsdag 25 maj 2016

Trädgård i slutet av majDet ljuvliga sommarvädret håller i sig. Känns nästan som att det är åska i luften varje dag, men än så länge har vi varken fått åska eller regn. Bara sol. Och värme. 


Här nedan några trädgårdsbilder jag tog i helgen. Den där lekstugan alltså. Som jag inredde så fint och trodde att en liten Loppa och hennes kompisar skulle älska att leka i. Men som det tyvärr inte lekts särskilt mycket i. Hoppas inte att det beror på att Loppan såg när grannbarnens lekstuga togs bort... För det var faktiskt i samma veva som hon slutade leka i vår. Och det var typ fem år sen...

Men jag har vilda idéer om att göra den lite mer "tweenievänlig". Vi får se om det finns tid och ork till det i sommar. Fortsättning följer.Tulpanerna sjunger på sista versen, men har varit sååå fina. 
Och de där solsängarna, de var inte alls dumma i helgen. 


Hängmatta är jag själv inte så där jätteförtjust i. Det gungar lite för mycket. Men det finns andra i familjen som gärna upptar den, så det är väl bara tur att inte alla är lika förtjusta. Då hade det varit en kö till att använda den. 


Kö till fågelbadet är det ibland. Undrar förresten om gårdagens tokfågel dyker upp igen? Hen kanske vill ta ett bad? 
Inga kommentarer: