lördag 4 augusti 2012

Det blev en dag på stranden

Eller rättare sagt, en stund på stranden. Våra barn har inte jättemycket tålamod att vara på stranden. Eller det kanske de hade haft, om det inte varit så förbaskat mycket flugor på stranden idag.Råkade visst få med en av dotterns gamla baddräkter, men hon blev jätteglad och den passade. Dock något kort i livet, men hon var glad. Och glad för bada är hon. Som sagt. Även om det just på den här stranden är grymt långgrunt.Glömde strandleksaker hemma, men det gick bra ändå.Med hjälp av en mugg så. Och så dekorera med några snäckor.Dottern kämpade med en gammal trotjänare.En uppblåsbar mobiltelefonbadmadrass anno dazumal. Den var käck på Mykonos en gång i tiden.Och naturligtvis skulle krokodilkompisen från Lanzarote också med.Själv lämnade jag solhatten hemma och lånade makens keps. Sonen tyckte kepsen passade mig bättre än solhatten. Och där gick jag i Frankrike och trodde jag var piffig...  Girltalk.(Ett av sommarens) bästa köp. Strandväskan. Den har bott på min axel sen jag hittade den på Lindex. Lagom stor.Men vad är nu detta? En inredningsbild mitt bland strandbilderna?? Ja, jag kunde inte låta bli. Visst är det fint?


Gardinerna, lamporna, piffet.En bild till när jag ändå är i gång. Var är dessa bilder tagna?I strandkiosken! Förresten. Den där minipizzan för 25 kronor var faktiskt inte alls dum.

1 kommentar:

Limetwig sa...

Va skönt att lapa sol och fiket ser ju fint ut :) var är det? Och det där slottet måste både besökas och med på listan ser spännande ut! Skälv är vi på stugsester i Vimmerby och Västervik och har det humlans bra ;)