tisdag 14 augusti 2012

Ta mig till havet allsången

Tittar på Allsången och kan inte låta bli att fundera. Lever Peter Lundblad på att uppträda en gång om året på Allsången? Vad gör han resten av året? För hans syns aldrig annars. Ungefär som Roger Pontare som man för några år sen bara såg en gång om året. I Melodifestivalen. Hoppas de tjänar bra med stimpengar.

Och så undrar jag vad den där lilla bebisen under vita filten som visats i publikhavet ett par gånger har att göra på Allsången? Jag hoppas verkligen att den har hörselskydd på sig... Jisses.

3 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Håller med dig i allt!

Ett tag tänkte jag att den vita filten kanske inte alls innehöll en bebis... Men det kanske den gjorde och då hoppas jag verkligen att "öronpuffarna" fanns där också.

Kram!

Sahra sa...

Han uppträder även hos Rix morronzoo en gång om året lagom till skolavslutningen :)

Bebisen var Anja Pärsons om du inte redan har sett det på alla löp idag och det ser ut som den hade hörselskydd. Förstod inte varför de zoomade in den hela tiden förrän jag såg tidningen idag.

smile sa...

Sahra: Så kul att han har nåt att göra, den gode Peter. Oj då, jag missade helt att Anja satt bredvid bebisen. Minsann. Glad att bebben hade hörselskydd. Och filt.