söndag 26 augusti 2012

Ett lördagsäventyr

Fotbollsträning, fotbollsklubbdag, skejtarfestival eller företagsjippo på nöjesfält. Vilket vi valde?
 
Nej, jag hade inte medvetet valt orange som accessoarfärg för att matcha.

En heldag bland karuseller, så klart!


Skulle jag tagit med baddräkten, eller?

Nej, det var lite för kallt för att ge sig på badlandet, även om vi hade badkläder i packningen.Så himla smidigt att få låna en skrinda. Jag saknar barnvagnen, det var så smidigt att lasta både barn och packning på...
Lika bra att kolla upp. Jag skyllde på att jag var för lång för karusellerna... haha.


En rosa elefantkarusell kan man ju bara inte motstå. Om man är en liten rosa tjej.
Och ett bollhav måste man ju testa!Själv kunde jag inte motstå en nygräddad munk och en mugg kaffe. Stundtals var det lite ruggigt väder, så munken kaffet värmde gott.Och ansiktsmålning måste man ju prova på! Liten ville ha en katt.Stor nöjde sig med en liten spindel.Det här fotot tog jag bara för att jag gillade strumporna och skorna. Snyggt!Lite mindre snyggt var det här. Men jisses, hur ser jag ut?! Till och med geten ser lite förundrad ut.Sonen slog ner med tre bollar ner sex konservburkar och vann en hammare.Och i rättvisans namn behövde vi ju en till, så maken fick också slå ner konservburkar.

Fast egentligen ville vi vinna 2000 g choklad i chokladhjulet. Men där gick vi bet.Snygg baksida på lotterna, eller hur?

Lite mer tur hade vi med lotterna där......sonen vann en påse bilar. Himla goda, btw.Och jag vann en påse Gott & Blandat! Man får vara glad för det lilla.Och glada var vi när vi rullade hem i regnet på eftermiddagen. En mysig dag.

1 kommentar:

Nilla sa...

Fint ni har haft det, trots regn. Bilden med geten var kul ;-)
Ha det bra.