torsdag 30 september 2010

Ny pulshöjare

Knappt hade jag hunnit hämta mig från gårdagens pulshöjare, tills vi började dagen med en ny. Hittade inte mina husnycklar imorse. Vände ut och in på alla fickor och väskor och letade i skor och överallt, men ingenstans fanns mina nycklar. Maken fick köra hem med sin uppsättning nycklar och vi fick en stunds dividerande på morgonkvisten om hur vi skulle lösa nyckellogistiken på eftermiddagen.

Jag fick ta de enda nycklarna vi hade, och med mycket höjd puls fick jag kört iväg dottern till dagis (en halvtimme försenad). Hem igen och leta nycklar. Ny vända bland jackor, väskor och skor. Tills jag går in i arbetsrummet och ser nycklarna hänga i datorn. Jag har min USB-sticka i nyckelknippan och efter gårdagens strömavbrottsäventyr hade jag använt USBn i datorn. Och lämnat kvar den där, när jag fullständigt utmattad strax före midnatt äntligen var färdig med min tenta och lämnade datorn.

Puh! Nu får det vara nog med pulshöjare på ett tag! Kan aldrig vara nyttigt.

1 kommentar:

a piece of happiness sa...

Ett gissel det där med nycklar, mobiler och kort till både pendeltåg och jobb. Jag törs knappt byta väska en veckodag utan det görs en helg i lugn och ro

:)) LiseLotte