tisdag 6 juli 2010

Di do di dam dam, di do di dam dam, di do di dam dam do!

Så här i semestertider och bilåkartider känner väl alla barnfamiljer till fenomenet med barn där bak i bilen. Barn som bråkar. Peppar, peppar, våra har hållit sig ganska lugna. Än så länge. Men det är stört omöjligt för dem att sätta sig i bilen utan att börja sjunga.

Idag lyckades de få till det så det nästan lät som stämsång. Lillasyster vill ju göra allt precis som storebror och hon var snabb på att hänga på i hans refränger. När hon inte klämde in med "Här kommer Pippi Långstrump!" samtidigt som storebror skrålade "The show must go on".


Ja, jisses. Vi behöver i alla fall inte bekymra oss om vilken radiokanal vi ska lyssna på. Vi kunde kanske till och med tjänat in några kronor på att inte välja radio till bilen. Den behövs ju liksom inte.

(Bild Jula.se)

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Och vår lilla minsta bråkstake (?) fick oss under bilfärden till Mellansverige att VERKLIGEN uppskatta att vi kommer åka tåg till Skåne!

Kram!

Anonym sa...

Knasiga jag hörde "Hajen-motivet" men det var kanske " Vi har det bra vi här bak i bilen", skratt eller så sjöng ni di do di dam till någon helt annan melodi? Hihi
Mina barn är så pass stora så de pluggar in varsin MP4 sdan kan man ju gissa på vilken låt det är de nynnar på=D
Kör försiktigt i sommartrafiken. Kram Milla