tisdag 25 november 2008

Hur tokigt som helst

Vi hade laddat för teaterbesök ikväll. Fixat barnvakt, bokat bord på restaurang och förberett all logistik för att vi skulle ha en trevlig kväll på teatern. Imorse när vi skulle iväg till jobb och skola, fick jag plötsligt för mig att jag skulle lägga fram biljetterna på köksbordet, så vi inte skulle glömma dem på kvällen. Vet inte varför, men tur var det, jag tog upp biljetterna och slog ett ögonkast på dem. Bara för att konstatera att det visst inte var idag vi skulle på teatern!!
Jag hade sett fel på biljetten och fixat och trixat för fel dag! Det är först imorgon som vi har platser på teatern!

Suck...
Det kunde varit värre, det kunde varit biljetter tills igår! Eller, tänk om vi inte upptäckt det förrän vi lämnade fram biljetterna i entrén.

Ja, jisses! Nu laddar vi om. Nya tag imorgon. Barnvakten ombokad (tack snälla Farmor!), restaurangen ombokad. Och hädanefter låter jag maken hålla koll på datum och biljetter...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hihihi... nu fick du mig att le -inte det lättaste just nu... men det är ju det som är charmen med livet... ibland blir det inte som man tänkt sig, ibland blir det bättre!

Nu har ni ju en dag till att bara gå och längta och ha förväntan!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Hihihi... Jag skrattade också. Men sedan gick jag in och läste hos MammaMelissa, och nu skrattar jag inte längre.Njuuuuut imorgon av den underbara Ola Salo. Njuuuuut, och sedan skriver du och berättar om hur fantastiskt det var. Vill veta allt! Kram!