lördag 8 november 2008

En stilla undran

Varför måste alla barnjeans vara slitna på knäna när man köper dem?! Jag blir tokig! Jag har en bil- och legotokig kille, som gärna ligger på golvet och leker. Hur länge håller ett par jeans som var slitna på knäna redan när jag köpte dem? Inte alls länge.

Tycker det är för dyrt att kassera i övrigt ok byxor, bara efter nån månads användning. Strök på märken på knäna och sonen blev lycklig. Men säg den lycka som varar, det håller ju inte! Tydligen räcker det inte med att stryka fast märkena, de fladdrar loss efter ett tag och klarar i bästa fall en eller två tvättar. Borde förmodligen sy fast märkena, men hur bär man sig åt för att kränga in ett smalt barnbyxben i symaskinen?

Suck... Dagens i-landsproblem.

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag har börjat att acceptera hålen... De är ju så svåra att laga och byxorna för dyra att kassera så sonen har faktiskt hål i flera jeansknän utan att jag bryr mig. Det är lite tufft dessutom tycker han...

Petra C sa...

Äldsta sonens nuvarande jeans håller också på att bli väl slitna på knäna. Men jag har inte kommit fram till någon bra lösning.

Ska man sy fast dem för hand kanske? Låter jobbigt men jag tror jag tycker min son är för liten för att traska runt med hål på knäna ett tag till.