lördag 17 juni 2017

Önskelista!
Den börjar närma sig. Min födelsedag. Och jag har blivit ombedd att göra en önskelista. Så gärna. Här kommer den. Överst från vänster:

Armband i silver och guld från Triwa. Jag skulle kunna tänka mig vilket som. Eller bägge... När man ändå får önska.

Silverfärgad bismarcklänk. Finns bl a här.

Stelton kaffetermos. Kan inte bestämma mig vilken färg, kan tänka mig vilken som av de här färgerna. En räcker! :-)

Skulle gärna kunna tänka mig ett fint tårtfat på fot i keramik i matchande färg, men har inte hittat nåt jag vill ha, så där har jag ingen bild. Men ett fat på fot, i keramik, utan krusiduller. Enkelt och rent. I nån pastellfärg.

En kapsylöppnare från Georg Jensen.

Ett våningsfat från Mio.

Uppläggningsfat Rörstrands Swedish Grace. Vitt, ljusblått, ljusgrönt eller rosa.

Brickan med det svårstavade och svåruttalade namnet Celotocaulis från Svenskt Tenn. Skulle inte säga nej till en kudde i samma mönster... Eller fyra underlägg...

Många hundralappar billigare, men (nästan) lika fint är den prickiga brickan Storm från Mio.Äsch, vi kör vi lite till, när vi ändå är igång. Man kan ju alltid önska sig. Eller hur?
Men hallå där?! Ernst?! Ja, min önskning att få se honom på TV vet jag slår igenom, för ny säsong av Sommar med Ernst börjar bara nån dag före min födelsedag. Men nu är det inte det jag hade tänkt lägga på min önskelista. Utan det han håller i handen. 
Ett luddigt, krulligt grått fårskinn! Inte IKEA-varianten då, utan ett "riktigt" gotländskt sådant. 
Och så spar jag det bästa till sist. Det som står överst på min önskelista...
Nån som ser varifrån bilden är tagen? Prag! Jag skulle absolut inte ha nåt emot en weekendresa för två till Prag... Möta hösten i Prag med maken, absolut!
Japp, där var den. Min önskelista 2017. Det är några dagar kvar, så jag kanske kan fylla på den. :-) Under tiden fortsätter jag ta emot de mest udda gratulationer från olika håll. Nåt företag som vill gratulera med duschgel. Jo, det är sant! Jag fick ett gratulationskort i brevlådan med en grattis-i-förskott-hälsning och ett presentkort på en duschgel. Ett annat ville ge mig mascara och ögongel. Gratis, om jag samtidigt gjorde en beställning i deras webshop. Haha, jag dör så roligt! Ja, man kanske behöver piffa upp sig lite extra när man nått min aktningsvärda ålder. Nu väntar jag bara få att få ett presentkort på en tårta eller nåt. Det kan man alltid behöva, oavsett ålder. Eller blomstercheckar.
Förresten. Jag vet ju redan att jag får det jag önskar mig i födelsedagspresent. Jag ska ju bege mig till sydligare breddgrader! Och fira. Dessutom så har jag sett till att själv fixa fyra presenter. Vid årsskiftet satte jag fyra mål med deadline till min födelsedag och jag har faktiskt lyckats pricka in dem alla fyra. Jag återkommer till dem. Kanske. Kanske behåller jag dem för mig själv. Men jag är väldigt glad och nöjd och tacksam - och stolt - att jag fixade fyra födelsedagspresenter till mig själv. 

2 kommentarer:

Nilla Tankebubblor sa...

Celotocaulis i grått är så fint!
Grattis i förskott!

Anonym sa...

Grattis i förskott!
Höjer en skål för dig på din dag. Vi får vinka över Medelhavet :-) /M