Det här med att resa med barn är vad det är när det gäller mat. Inte helt lätt. Vi har hyrt hus och kunnat varva hemmamatlagning med restaurangbesök. Hemmamatlagningen är väl ok då kan man ju välja helt fritt vad man vill laga och äta.
Men att gå på restaurang.
Ett ilandproblem kanske men det blir lite att välja mellan pommes frites och pommes frites. Fransk standard på barnmeny verkar vara frites med steak hache (pannbiff) eller frites med nuggets. C est tout. Till Loppans fötjusning ingår dock alltid sirop med valfri smak (typ saft) att dricka och glass till efterrätt.
Inte lätt att vänja av henne med glassefterrätter när vi kommer hem...
Dock är barnportionerna ovanligt stora här så det mättar lätt en tolvåring med hunger.
Men det visade sig att han hade smak för sånt som inte stod på barnmenyn.
Som det här.
Moule a la creme d'ail doux.
Musslor i himmelskt god krämig vitlökssås.
Och olivtapenade!
Our boy!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar