torsdag 5 januari 2012

Året som gick, del IV

Augusti. Åh...ljuva sommar.


Sonen tävlade i fingerboarding och träffade sina idoler. Lycka.

Dottern plockade blommor. Överallt. Hela tiden. Just den här bilden är tagen en sen augustikväll då ljuset var magiskt.

När vi kom hem från stranden var det vissa som ville fortsätta bada.

Cykellycka. Dottern, som hittills bara cyklat liten trehjuling, hoppade upp på bästisens cykel och cyklade. Och cyklade. Och cyklade.

I augusti började blogger spöka och layouten på min sida såg helknasig ut. När jag fortfarande inte fick rätt på det i september höll jag på att tappa blogglusten. Men så rättade det till sig och jag fortsatte blogga. Så klart. Och så firade vi i rosa. Inte bloggen, men väl dottern, som fyllde fyra.

Visst ska en rosa prinsesstjej firas rosa!

Och få en egen cykel! Som här invigdes med Lillan-dockan.

Lillandockan fick förresten en kompis, som döptes till Lilli, men som några veckor senare döptes om till Alice. Här är Lillan och Alice med på premiärcykelturen runt kvarteret.

Och jag gjorde världens pinsammaste tårta! Har ni sett så tokigt? Den skulle ju se ut så här. Men men, den var god.

Oktober. Jag åkte på internat en vecka för att bli lite klokare. Jag blev nog ganska mycket klokare, men det vete sjutton om jag inte blev lite tyngre också. För himmel vad mycket vi åt!

I oktober kom hösten och vi fick en del riktigt fina höstdagar.

Oktober betyder även halloween och här är mina två halloweenspöken. Jag tror att det var mest skrämmande att se dottern i den ljusa Rapunzelperuken... Åtminstone tyckte jag det.

I oktober dök de första tomtarna upp. Både i bloggvärlden och i verkligheten. Här på ett kulturnattsevenemang i min lilla stad.

Där jag råkade vinna en högvinst!

2 kommentarer:

Limetwig sa...

Visst är det underbart att titta tillbaka på bilder, jag sorterade hela 2011 i går, många smile blev det!
Jadå jag kommer ihåg den gungstolen den va attans fin och dyr...;) så nu gäller det att hålla koll efter den man har råd med :)
Ha en skön långhelg, Åse

Anonym sa...

Tomas Ledin kan INTE tonsätta dessa bilder, men han kan tonsätta bilderna av min sommar. Skönt med lite balans. Thanks for sharing :-) /M