fredag 16 april 2010

Trädgård! Trädgård! Trädgård!

Åh, jag njuter av solen, värmen och att kunna vara ute i trädgården! Jag längtar efter att få njuta av fina sommarblommor, men nöjer mig än så länge med att samla inspiration.

Nu har vi inte den här stilen på trädgårdsmöbler, men OM vi haft, skulle jag investerat i det här söta barnmöblemanget från Plantagen.Går det att se att detta inte är riktiga växter? Jag är absolut ingen fantast av konstgjorda blommor, men de här var så naturtrogna att det var kusligt. Dagens tips; perfekta till piff i en lekstuga! Det fanns alla möjliga växter, från blommande blommor till gröna växter och orkidéer. Också på Plantagen.

Jag kunde inte bestämma mig, men det blir definitivt nån blomma till lekstugan i sommar.

Nu till riktiga växter. På Löddeköpinge Plantskola finns det gott om inspiration.Jättefina svarta krukor i alla former och storlekar. Om man inte vill köpa färdiga krukor, kan man köpa en burk färg och måla själv. En burk kostar 35,-. Gissar att den innehöll ca 2 dl. Man ska späda ut den med vatten, så man kan säkert måla mer än en kruka med en burk. Om det inte är en alltför stor sådan. Jag motstod dock frestelsen att köpa. Jag har krukor så det räcker.


Underbar miljö att strosa runt i.

Läckert, eller hur? En gigantisk balja med ett orientaliskt huvud i.

Jag motstod frestelsen att köpa färg där, men i förrådet står istället 3 st sprayburkar svart färg till ett av mina trädgårdsprojekt. När jag är färdig med det, ska jag vila i den här.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nice;) skönt att fler än jag möjligen vågar sig på en & annan konstväxt utomhus...även om det blir i lekstugan. Ser ut att finnas massor av inspiration även i det "riktiga" växthuset. Kram Milla