måndag 29 mars 2010

Påskmåndag

Grått och trist utomhus. Idag lyser både snö och sol med sin frånvaro, men vi piggar upp tillvaron med lite påsk i trädgården. Ganska skönt att bara vara inomhus, pyssla och titta på film med barnen. Sonen som fortfarande är lite lätt lyrisk efter gårdagens lyckade bowlingkalas med många fina presenter har inte direkt några sysselsättningsproblem.

UPDATE: Varför fick jag den tokiga idéen att klippa av påskfjädrarna på mitten för att sätta mindre fjädrar i riset på köksbordet? Nu har jag ett dunigt lager minimini-fjädrar över hela köket... På bordet, på diskbänken, på golvet, på stolarna... Men jag har i alla fall ett fint påskris. Tur det dröjer ett bra tag tills nästa storhelg som ska pyntas. Typ åtta månader, eller så.

UPDATE II: När jag ser bilden inser jag att jag borde plantera lite tulpaner och andra vårlökar inför nästa vår. Jag vill ha färg!! (Läs: Jag vill ha vår!!)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Det fina med årstiderna är att iramningen varierar - och allt har sin charm. Med ett färglatt och påskinspirerat trä känns solen inte långt borta, trots att den gömmer sig idag. /M

milla sa...

Är det bara jag & bloglovín men jag ser inga bilder;) Återkommer, milla

Jenny sa...

hej!
Jeansen är köpta på Lindex, 299 kr!

Härligt påskris, förresten!

Kram jenny

Pernilla sa...

Sådär tänker jag varje höst. Å jag ska nog plantera lite lökar så vi får fint i trädgården till våren. Men så brukar det aldrig bli av. Men tro det eller ej, förra hösten gick jag och store sonen runt och grävde ner krokus och påskliljor på lämpliga ställen och nu tittar det upp här och var i trädgården!Mycket trevligt - rekommenderas :-).