onsdag 2 juli 2008

Sommarlov!

Idag var en stor dag för familjen och sonen framförallt. (Eller för mamma...?) Sista dagen på dagis och sommarlovsstart.

Vi har tagit farväl av fröknarna pö om pö allt eftersom de gått på semester och plockat hem extrakläder och teckningar och pyssel lite då och då för att det inte skulle bli för mycket på en gång på slutet (för mamma). Men idag var det absolut sista dagen och det var en märkbart tagen son som mötte mamma och lillasyster vid hämtningen på eftermiddagen. Han kände väl av att både mamma och fröknarna var lite tagna.

Men vi kommer tillbaka. I mars är det lillasysters tur att skolas in på samma avdelning och med samma fröknar. Och storebror längtar efter skolan och är nöjd med att han ibland ska få följa med och lämna eller hämta lillasyster.

Sommarlovet invigdes med stor fika på favoritfiket i stan och när det var läggsdags vankades sommarpresent. Om dottern visat sig gilla inredningstidningar så är det biltidningar som gäller för sonen.








1 kommentar:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Nu börjar ett nytt och roligt kapitel i livet för er... Det ÄR en ganska stor skillnad att hamna i skolvärlden för de små.

Njut nu av sommarlov och ledighet, men fortsätt med små trevliga inlägg och kommentarer! Kram!