måndag 6 juli 2015

Magic moment

Nog för att dottern går på en skola med kulturfokus och nog för att hon har ett sinne för dramatik, men igår tog hon priset. Vädret tog förresten också priset igår. Det måste ha varit årets varmaste dag. Jisses, så varmt. Vi var dock förståndiga och begav oss till stranden först på sen eftermiddag när det inte var riktigt lika stekande som det nog varit vid lunchtid. Till och med vattnet var ovanligt varmt. Så varmt att - hör och häpna - till och med den här badkrukan tog sig ett dopp. Eller två.

Men vänta nu, vad har det att göra med Loppan och hennes dramatiska ådra?
Jo, ni skulle hört henne när hon lyckligare än lyckligast kom upp på stranden, efter att hon och jag badat, och hon högt och tydligt, med mycket inlevelse och hög stämma berättade för alla - och det var många - att "det är en fantaaaastisk upplevelse. För första gången i hela mitt liiiiiiiv har jag fått uppleva att mamma har badat!"

Eh... kan ni se det framför er? Hennes tal, alltså, inte mitt badande.
Japp. Och nu har jag berättat det här. Mamma har badat. Dvs jag har badat.
DÅ är det varmt.


Nej, det är inte Loppan på bilden, jag hittade bilden på pinterest.com, men ungefär så här såg hon ut när hon berättade om den fantastiska upplevelsen att bada med mamma.


Inga kommentarer: