söndag 19 maj 2013

Trädgårdsliv


Äppelblom och förgätmigej.


Alltså, hur ljuvlig är inte den här tiden? Precis när allt är som grönast och skirast och finast? Om man har hela sommaren framför sig. Idag regnar det visserligen, men med tanke på att vi hade en kanonfin dag igår och tillbringade hela dagen i trädgården, så är det helt ok att det regnar idag. För visst är det så att när man befinner sig utomhus så tenderar det bli ännu stökigare inomhus? Konstigt nog, kan man tycka. Men kanske inte. För man springer ju bara in med disk och grejor för man vill ju inte missa en enda sekund soltid i trädgården. Då hopar sig allt inomhus.
Ett tecken på att det verkligen är sommar är när vi kan äta frukost på trädgårdssidan. Vi har nämligen morgonsol på entrésidan så det brukar vara varmast där. Men igår var det helt ok att skippa solsidan. 

Många brickor fram och tillbaka blir det under sommaren.
Nytt för i år är att vi kan flytta hit här efter frukosten. Jag tror jag kommer att bo här i sommar. Jiiiisses så skönt att slappa i soffan.
Som två extra rum. Ett vardagsrum. Och så köket som skymtar till vänster i bild.
När vi satte dit soffan så var femåringens första kommentar "Kan vi inte sätta en TV här också?" Hrm... jomenvisst. En TV utomhus! Tokigt.
Eller kanske inte...?
Om man inte vill ha den här utsikten vill säga....

Inga kommentarer: