lördag 23 februari 2013

Trädgårdsdax

Nä, inte än på ett tag, men i Ikeavärlden är det dags för utesäsong. Under sportlovet kommer utemöblerna i sortimentet.Vem skulle inte vilja sitta här och njuta? Bild från Ikea Livet Hemma.
 

I höstas när vi satte undan våra utemöbler för säsongen kunde vi konstatera att de nog inte håller mer än en sommar till. Om de håller så länge. Kanske hög tid att börja scanna vad som finns på marknaden. För ett tu två så är det dags. Igår såg jag två insta-konton som börjat påskpynta (?!), så nu går det i rasande fart.

Att våra nya utemöbler kommer bli svarta har vi redan bestämt. Men hur de ska se ut, är inte klart ännu. Bara att de ska vara nätta. Jag har tröttnat på tunga trämöbler som är svåra att flytta.
 Det verkar som om Ikea kör samma sortiment som förra året, för allt känns bekant. Denna modell passar inte alls vårt hus.

De här stolarna kollade vi på redan förra året. Lite gung. Gillar att de är "randiga", men hade nog hellre haft andra ben på dem. Hrm.. Svårt.
Svart. Enkel. Antingen klockren eller för enkel. 
Gillar att det är sex stolar till ett bord. Annars får vi ha två set och göra långbord, så man har plats till mer än familjen. Men just den här modellen är visst brunsvart i färgen, så det är lite tveksamt. Men de är himla fina på översta bilden... Åh... ljuva ilandsproblem!


Också ett alternativ.


Tur att man har lite tid till på sig, än är det ju faktiskt inte dags på några månader. Hur gärna man än vill och hur många bloggar som än börjar påskpynta i februari.


Inga kommentarer: