torsdag 19 juli 2012

Hotelltips och hemresa

Många mil hem från södra Frankrike. Då måste man mellanlanda på hotell. Bästa tipset är den här kedjan:Om man bara ska sova en natt så är det här kanonhotell. Alltid rent och fräscht och kanonpriser. Ligger lite i utkanten av samhällena, men om man bara ska övernatta i samband med transport till eller från semestermålet tycker inte vi det gör något. Ett av de bästa Etaphotellen vi bott på var det här i franska Nancy. Vi fick ett rum i två etage. "Precis som om Ernst inrett det" sa sonen.

Många timmar i bil, då måste man roa sig. Barnen roade sig med att titta på dvd-filmer. Gissa om jag var avundsjuk?
Som snacks åt vi såna här smarriga franska Madeleinekakor. Herrejisses, har vi bara ätit kakor på denna resan?! Nyttigt liv på måndag! Ett måste!Vet inte om jag hade solsting eller bara var trött av allt bilåkande, men när vi hade den här på ett släp framför oss kunde jag inte låta bli att tänka på storm troopers i Star wars. Tur att det var maken som körde och inte jag.För sen såg jag de här och då var det kört igen! Mini-storm-troopers! Fattar inte att jag tänkte på Star Wars. Det var några år sen sonen var i värsta starwarsfasen. Den här semestern var han förresten i Harry Potterfas. Helsåld har han sett filmerna om och om igen.
Apropå storm så var det sånt här väder som mötte oss när vi närmade oss Danmark. Hela resan genom Danmark gick genom värsta ösregnet.
2 kommentarer:

Gottegrisen sa...

Ser ut som att ni haft en fantastiskt härlig semester!! Vi är sugna på bilsemester till nästa år. Vi får väl se...

smile sa...

Finns inget bättre!