söndag 3 oktober 2010

Rehab i skogen

Efter ett livat barnkalas var det skönt att varva ner och komma ut i naturen lite. Vi lämnade disken hemma och tog en promenad i skogen på söndagseftermiddagen. Jisses, så mycket folk, men det var skönt att komma ut.

Med tanke på att parkeringen var knökfull och skogen likaså, så är det ett under att jag lyckades ta den här bilden. Det var som om folk gått man ur huse för att ta en söndagspromenad i skogen idag.

En lugn och stillsam skogspromenad.

Njä, lite hopp i benen fanns det allt. Åtminstone hos sonen. Dottern var mer stillsam och nöjde sig för en gångs skull med att mest sitta i vagnen.

Nu går de inte att räkna längre!

"Du och jag, mamma! Lika samma!"


Söndagsmiddag på lokal. Bredvid en brasa. Inte alls dumt. Även om dottern var fascinerad över att det brann i hörnet. De har nyligen haft brandtema på dagis och hon har lärt sig vad man ska göra om det börjar brinna. Men vi fick förklara för henne att vi inte behövde krypa ut ur restaurangen! ;-)

2 kommentarer:

a piece of happiness sa...

VI promenerade också igår. Dottern 8 år tycket först att det var jobbigt. Men vi plockade ekollon och kastanjer längs promenaden så hon glömde bort att vi faktiskt promenerade.
Det är helande med en lugn skogspromenad.

Kram LiseLotte

Milla sa...

Mysigt. Naturen har verkligen lugnande effekt:) Kram