fredag 6 september 2024

Sömnigt på en fredag

Veckans fredagstema är sömnigt. Mycket bra tema på en fredag, för då är jag som sömnigast. 




På fredagskvällar brukar jag sällan hinna upp hit innan jag somnar. TV-soffan är grymt sövande...


När snoozar du?

De dagar jag jobbar hemifrån.  En kvart i taget. Dumt, för egentligen vill jag vara uppe med marginal så jag slipper stressa. Jag vill hinna läsa papperstidningen i lugn och ro när jag äter frukost. Men jag har löst det genom att sätta klockans första ringning så tidigt att jag hinner snooza och ändå ha rejält med tid att starta dagen.

När vaknar du före klockan ringer?

Varje vardagsmorgon! Spooky men jag brukar vakna fem minuter innan klockan ringer. Varje morgon! 

När går du och lägger dig alldeles för sent?

När jag ska upp riktigt tidigt.

Är du morgon- eller kvällsmänniska?

Har alltid varit morgonmänniska. Tycker att halva dagen gått om jag stiger upp efter åtta en helgmorgon. Älskar att stiga upp före resten av familjen. Starta dagen i min egen takt.

Hur många timmar med sömn får du?

Alldeles för få...


4 kommentarer:

Nilla Tankebubblor sa...

Nu är det lördag morgon ! Jag vaknar lite innan sju och kunde dra mig till åtta. Sedan gick det inte mera. Nu sitter jag här vid datorn och har det lugnt. Snart ska jag äta frukost och sedan iväg. Ha en fin dag.

Anna i Portugal sa...

Vi är lika. Jag är också en morgonmänniska, men jag har aldrig snoozat. När jag vaknar så går jag upp ganska direkt. Älskar stunden med bloggarna på morgonen, efter att jag gett katterna mat så är det bara jag. Hoppas du sovit gott och vaknar lagom tidigt idag. Kram

smile sa...

Låter som en ljuvlig start på en lördag. Ha en fin helg!

smile sa...

Jag startar också dagen med att surfa in på favoritbloggarna. Härligt! Imorse vaknade jag halv sju och steg upp strax efter sju. Perfekt!