onsdag 10 oktober 2012

Näring åt själen


Agendan för dagen.


Laddar med kaffe.


Förväntansfullt inför en agenda full med intressanta föreläsare.


Ett namn att lägga på minnet är det här. En professor i Management. Vilken föreläsare! Nej, det är inte han på bilden, men väl ett tänkvärt citat som han presenterade. "The illiterate of the 21st century will not be those who cannot read and write, but those who cannot learn, unlearn, and relearn" Alvin Toffler.



Ebba Lindsö. Bland annat fd vd för Svenskt Näringsliv. Jag har redan tidigare tipsat om hennes bok. Nu tipsar jag om den igen. Vilken historia. Att vara kvinna på toppen har sitt pris och sina utmaningar.


Emma Wiklund pratade om karriären hon startade sen hon "pensionerade" sig som fotomodell. Imponerande berättelse. Och vilken prestation att driva företag till sån framgång på bara två år.



Och så dagens friska fläkt. Petter. Superintressant att höra honom berätta hur målmedvetet han arbetar med marknadsföringen av sin musik. Inspirerande. Dessutom var det kul att åka hem och berätta för sonen att jag inte bara lyssnat på Petter föreläsa, utan att jag även rappat med honom! Jodå, vi fick till det där på slutet. Med lite allsångs-rapp tillsammans med Petter.

3 kommentarer:

Anna sa...

oj vilken cool dag!

smile sa...

Japp! Det gav verkligen energi. Mer sånt!

Vuxenmamman sa...

Där skulle jag behöva vara.....Verkar ju toppen!