måndag 2 november 2009

Vardagslyx

Den nya tvättmaskinen (som går varm här) har fått sällskap av en svartvitrandig plastmatta från Hemtex. Vardagslyx för en hundring och det blev genast lite mysigare att gå in i tvättstugan.

5 kommentarer:

VITA NYANSER sa...

Tack goa för din fina kommentar hos mig!

Vad fint det ser ut i tättstugan, det gör jättemycket att det är fint där, någon fin detalj som gör en glad när man går in dit, man går ju in så många gånger på en dag = )!

Kram L-L

Anonym sa...

Fräscht, det blir lite roligare att tvätta med fin miljö.Kramar Milla:)

♥ mamman i huset ♥ sa...

Du har nog den lyxigaste tvättstuga jag sett! Snyggt... (Jämför då med min med brunt plastgolv och brunt 70-talsdisco-tak!)

Självklart måste jag visa lilla E när hon åker skidor eftersom jag började få ångest över att inte hon får gå på gympa som din lilla... KRAM!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Men kära du, julkänslan får man lätt ifall man kollar igenom förra årets december i din och min blogg! Jisses vad vi frossade i pyssel och mys-pys!

Kram!

Gottegrisen sa...

Tack!!! Jag har velat fram och tillbaka om jag verkligen ska köpa en matta till matkällaren och tack vare dig så har jag precis bestämt mig - ja, det ska jag. Det handlar också om en investering i 100-kronorsklassen, men ibland är jag så velig.

//Linda