torsdag 15 oktober 2009

Kameraskygg?

Idag var det dags för fotografering på dotterns dagis. Först gruppbild utomhus och sen enskild bild inomhus. Barnen var jätteduktiga och satte sig på plats för gruppbilden. Alla utom ett barn. Som protesterade högljutt. Nej, hon skulle minsann inte sätta sig där och låta sig bli fotograferad på order! Mycket lock och pock, både från fröknar och fotograf, men först när hon fått nappen i munnen gick hon - fortfarande ytterst motvilligt - med på att fotograferas. På gruppbilden. Men se nåt enskilt foto på henne, det blev det minsann inte!

Fröken Bestämd hade bestämt sig. Det får minsann räcka med fotograferandet hemma. Kan jag föreställa mig att hon tänkte.

Ja, jisses.

4 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Bestämd dam. Tur att du har några 1000 bilder på henne redan - även om det var trist att inte få en dagisbild som ju brukar bli så fin.

Jag har en bestämd dam här hemma också. Häromdagen var vi till tandläkaren och den enda som visade upp sin mun var storasyster. Lillasyster skrek - och höll för munnen samtidigt. 2 meter utanför tandläkarrummet vände hon sig om, log och sa Hejdå! :)

Linruz sa...

Vännen då.... inte kul med en främmande människa som säger åt en vad man ska göra.
Kram kram Lina

Anonym sa...

Hallo, har blivit utmanad. Nu utmanar jag dig är du me? Kram Milla

Cajsa sa...

Det är bra med stark vilja! Dessutom tycker jag oftast inte att de där "skolkorten" är särskilt roliga. Gruppkort är skoj för barnen, men porträtt blir bättre och naturligare om man tar det själv tycker jag. Hon har alltså helt rätt din lilla!