tisdag 23 juni 2009

Vem är du? Vem är jag?

Såg att den här personlighetstesten surfat runt på några bloggar och kunde inte låta bli att testa även jag. Tydligen är detta min personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.

Och jag skulle passa för något av dessa yrken:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Hrm... Vilken spridning! affärsbiträde, direktör, designer, hemmafru, diplomat? Ja, varför inte? Skulle nog kunna tänka mig vilket som av samtliga. Fast just nu, så här i sommartider och inför semestern när jobbet känns måttligt roande, så känns hemmafru vääääldig lockande, måste jag säga.

Vilken typ är du?

(Bild från Anne Taintor)

4 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Tillägg finns numera i Malmö-inlägget. Men åh, vi hann ju ingenting, var tvungna att barnanpassa en massa och jag shoppade bara konstiga saker... Måste tillbaka snart igen, och kanske kanske hinner vi med lite mer den gången. Men tiden går snabbt och snart är semestern slut känns det som, även om maken blir GALEN om jag råkar påstå det.

Kram!

Cajsa sa...

Jag som inte har bestämt vad jag ska bli när jag blir stor ska bannemig göra testet! Hoppas oxå på hemmafru! (ingår förmögen man)??? Kram Cajsa

♥ mamman i huset ♥ sa...

Jag är en så'n här:

Allvarliga och lågmälda. Söker trygghet och ett lugnt liv. Ytterst noggranna, ansvarstagande och pålitliga. God koncentrationsförmåga. Ofta positiva till att upprätthålla existerande traditioner och institutioner. Arbetar hårt och är välorganiserade. Målinriktade. När de väl bestämt sig kommer de nästan alltid att framgångsrikt slutföra sina projekt.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Företagsledare, operativa chefer, administratörer, kamrerer, banktjänstemän, poliser, detektiver, domare, advokater, läkare, tandläkare, programmerare, systemvetare, dataspecialister, revisorer, elektriker, matematiklärare, maskiningenjörer, stålarbetare, tekniker.


Och det stämde faktiskt ganska så bra...

PErnilla sa...

Ja just nu är "hemmafrujobbet" eller föräldraledighet det ultimata måste jag tillstå. Detta är lixom belöningen för att slit och släp med overaller och regn och snö och geggiga barn och smutsiga vagnar man har dragit runt med hela vintern :-).