söndag 3 maj 2009

Tacksamhetstankar och realism

Fortfarande solsken, men lite mildare väder. Faktiskt ganska skönt. Efter tre dagars strålande sol och uteliv är det ganska skönt med en innedag. Man blir lite efter med inomhusaktiviteterna, så här är lite att göra. Värsta tvättberget, sortera undan vinterkläder/skor, lite montering och lite planering.

Tänk så underbart att vi haft två långhelger med fantastiskt väder, påsk och Valborg! Det kan vi leva länge på. Men kanske bäst att vi packar regnkläder inför Legoland...?

(Barnmöblemang i vår trädgård)

2 kommentarer:

♥ mamman i huset ♥ sa...

Vilken fin "fika-hörna"! Antar att hon kliver på och av stolarna några gånger varje dag...

IKEA-resan kändes låååååång. Konstigt att åka bil så länge utan barnen som pratar och rör sig hela tiden, och som kräver prat och rörelse av mamman hela tiden. Det kändes som om hela jag höll på att domna bort.

På IKEA var mycket slut och det var ju extremt trist eftersom det inte är så lätt att ta en ny sväng dit nästa vecka. Men det blev lite shoppat i alla fall. Dock nästan inget spontant. Och maken sa nej till den svarta gung-larven eftersom vi har vansinnigt mycket saker ute på gården jämt...

Ha det gott i tvättberget. Och på LEGO-land om vi inte hörs innan!

Kram!

♥ mamman i huset ♥ sa...

Du hade rätt i allt du skrev hos mig... Dessutom gick vi runt heeeela tiden och letade efter roliga saker till barnen. Var inne på Barnens Hus 2 gånger... Hur galet är inte det när man inte ens har med barnen?

Kram!

Och nej, minstingen är aldrig bitter. Dock har man börjat märka lite mer humör hos henne, och hon GALLSKRIKER när hon inte får som hon vill.